DJ Pro Skills

MAAK JEZELF UNIEK!

Ieder detail zegt iets over jou. Je draaitechnieken zijn goed of je hebt de DJ Basic of DJ Advanced Skills afgerond dan is het nu de tijd om te verfijnen. Je leert tijdens de dj opleiding jezelf te onderscheiden met behulp van Ableton Live, je eigen mashup, edit’s en mixen maken. Hiermee zet jij jouw stempel op je live performance. Ook duiken we in de wereld áchter de draaitafel. De zakelijke kant van het DJ-vak wat jij in je voordeel zult leren gebruiken. Ook zal je ontdekken tijdens deze dj opleiding dat je eigen tracks produceren een must is om als grote dj te kunnen doorbreken. Zodat je uit kunt groeien van act tot artiest. Je eigen identiteit is één van de vele sleutels tot succes. Je staat breder in de markt door snel en sterk te reageren met eigen edit’s van de laatste hits. Maak jezelf aantrekkelijk en onmiskenbaar.

Pioneer DJ

Anders dan een ander worden

Podcast, edits, mash-ups, Ableton Live, produceren en nog veel meer.

Gestructureerde lessen

Om aan de slag te gaan met het maken van een mashup of een edit moet je wel weten hoe je met het programma Ableton Live om gaat. Tijdens deze dj opleiding leren we je de belangrijkste functies en leggen je de basis uit.

Het woord zegt het eigenlijk al, we gaan er een georganiseerd zooitje van maken. We leren je van meerdere tracks een nieuwe track maken. Eigenlijk mixen maar dan met nog meer mogelijkheden en gebruik maken van loops en samples, een eigen mashup maken dus.
Soms past een nummer gewoon niet, je bent gek van deze track maar je zou het net even anders willen. Dat kan! We leren je t ijdens de dj opleidingom een eigen edit te maken van een reeds bestaande track zodat hij helemaal naar jouw wens is

Veel muziek is instrumentaal en het kan soms heel verrassend zijn als er dan vocalen van een andere track bij passen. Je moet dan wel weten of iets vals is en hoe je deze vocalen in je mix krijgt. Hoe kom je aan deze vocalen en mag je dit eigenlijk wel gebruiken? Komt goed, we hebben de antwoorden voor je!

De eerste stap naar producer!

Heb je dit onder de knie en is dit wat je wil? Ga dan je eigen tracks produceren!

informatie

Alle informatie netjes op een rij

  • Prijs: € 325,-

  • Aantal lesdagen: 3

  • Lestijden Amersfoort: 19:00 t/m 22:00 uur

  • Maximaal aantal studenten: 8

  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • Lesdagen Amersfoort: Donderdag

Inschrijven DJ Pro Skills

Maak jezelf compleet

DJ Pro Skills

Pioneer DJ
Music producer

€ 325,00

Startdata

  • Februari volgeboekt

  • April volgeboekt

  • Juni volgeboekt