HOOFDONDERWERPEN

Voordat je je inschrijft bij onze DJ school wil je natuurlijk wel weten of dit een goede keuze is. Tenslotte kies je een school niet zomaar omdat het dichtbij huis is maar omdat je denkt dat je daar het beste onderwijs krijgt.

Elke school heeft zijn eigen manier van lesgeven. Onze lesmethodes zijn ontwikkeld om zo goed mogelijk tot een positief resultaat te komen. Praktijk gericht en hands-on bezig zijn om het dj vak onder de knie te krijgen. Al 10 jaar werken we succesvol met deze deze lesmethodes, dat blijkt wel aan de resultaten van onze studenten!

Omdat iedereen weer een andere keuze maakt voor dj apparatuur hebben wij vele verschillende types staan zodat je kunt proberen wat het beste bij jou past. We leggen je graag de verschillen uit.
Ook deze proefles ga je zelf aan de slag en zijn wij niet de hele tijd aan het woord. Natuurlijk geven we je veel informatie maar we vinden het belangrijk dat je zelf met je handen aan de apparatuur zit om te voelen en ervaren.
Na afloop krijg je van ons nog extra informatie in de vorm van een brochure mee naar huis.

Besluit je na het volgen van de proefles om je in te schrijven voor een opleiding of training, dan krijg je het geld van je proefles terug!

EERST PROBEREN DAN BESLISSEN

Voordat je dj lessen gaat nemen is het verstandig om een een proefles dj te volgen. Je hebt een enorme keuze in dj scholen dus is het verstandig om eerst te ervaren welke school het beste bij jou past. Volg daarom eerst een proefles van 2 uur zodat je een goede beslissing kunt nemen en zeker weet of je bij onze school je lessen wilt gaan volgen. Ook als je nog niet weet of je het dj vak in wil is dit de ideale manier om daar achter te komen. Tijdens de proefles dj werk je met de nieuwste apparatuur van Pioneer DJ en krijg je les van een TOP dj.

EXTRA

De bedoeling van deze proefles is ervaring op doen met onze DJ school, onze manier van lesgeven en te ervaren of onze school de beste keuze is voor jou. Na deze proefles heb je een goed beeld van onze DJ school en van het DJ vak. Schrijf je je in na het volgen van de proefles voor een DJ training, dan krijg je de € 20,- terug in mindering op je factuur!

INFORMATIE

  • Prijs: € 20,-
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Aantal lesuren: 2
  • Lestijden: 13:00 t/m 15:00 uur
  • Proefles dagen: Zaterdag
*Op alle opleidingen en trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
music producer

STARTDATA