HET LEUKSTE KINDERFEESTJE VAN NEDERLAND!

WAT GAAN WE DOEN

We gaan eerst een goede uitleg geven over de apparatuur zodat je er straks lekker mee kunt gaan draaien.

Twee tracks gelijk laten lopen noemen we beatmatchen. Je moet eerst leren tellen met de muziek en leren hoe muziek in elkaar zit zodat je op het juiste punt kunt instarten om een echte dj mix te maken!

Zodra je snapt wat beatmatchen is kun je aan de slag met mixen. Twee of meerdere tracks door elkaar heen lijkt niet zo moeilijk maar je moet een aantal dingen weten voordat je dit gaat lukken. We leggen uit hoe je het beste een mix kunt maken en we laten je de verschillende mogelijkheden zien.

Het maken van een loop is niet moeilijk…als je weet hoe het werkt! Loops kunnen je redden in je set en je kunt er de leukste dingen mee uithalen. Je kunt loops van te voren maken ‘on the fly’ terwijl je met je set bezig bent. We leren je loops maken, gebruiken en er creatief mee om te gaan

De basis effecten die op de mixers zitten leggen we helemaal uit. We laten ze horen, vertellen hoe ze werken en laten zien waar ze zitten. Natuurlijk bepaal jij straks zelf hoe je ze gaat toepassen.

Als DJ kom je natuurlijk in aanraking met verschillende muziekstijlen. Nu kan het zijn dat je al een voorkeur hebt maar het is belangrijk om te weten wat voor stijlen muziek er allemaal zijn. Met deze kennis ga je meer begrijpen van muziek in het algemeen en ben je beter in staat om een goede set neer te zetten.

EEN FEESTJE OM NOOIT MEER TE VERGETEN!

Samen met je vrienden en vriendinnen je verjaardag vieren in de grootste en bekendste DJ School van Nederland. Na een korte uitleg van een ervaren dj ga je in groepjes zelf aan de slag achter de draaitafels. Iedereen maakt mee wat het is om een dj te zijn. Als je wil dan mag je dansen en natuurlijk ben jij de dj van het feestje!

De kosten zijn € 25,- per persoon voor een workshop van 2 uur. Voor de aanwezige ouders is er koffie en thee, uiteraard zonder extra kosten.

We hebben voor alle kinderen limonade (als je dit wil) Tijdens de workshop mogen de ouders natuurlijk meedoen en foto’s maken. Er is koffie en thee en als ouder kun je lekker zitten in onze lounge hoek.

De DJ Workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan gehouden worden in Amersfoort of Amsterdam. Dit ga je niet snel vergeten!

• Bij binnenkomst is er altijd iets te drinken en maken we kennis met de groep
  • Uitleg over de apparatuur en de eerste stapjes om muziek te mixen
  • Vertellen over muziek en het tellen in de maat
  • Lekker als dj aan de slag met het mixen
  • Afsluiten en tegen elkaar gaan draaien!

• Prijs: € 25,- p/p
  • Duur workshop: 2 uur
  • Workshop tijden in overleg
  • Begeleiding van PRO DJ’s