DJ Advanced Skills

MET DEZE DJ LESSEN KOM JE VERDER DAN DE REST!

Met de dj lessen van de Dj Advanced Skills kom je steeds dichter bij je doel. We duiken dieper in technieken zodat jij kan blijven groeien. In vergaande praktijk dj lessen komt iedere denkbare muziekstijl aan bod, en de onmisbare trucs van iedere mixer of controller passeren de revue. Beheers iedere knop, ontdek perfectie in jouw techniek. Als afsluitend examen laat je in een dertig minuten durende live mix/performance zien hoe jij jezelf hebt ontwikkelt. Dit examen zal worden afgenomen door een ervaren en bekende dj en zal met je worden doorgenomen zodat je met de leerpunten verder aan de slag kunt. Ben je al zover dat je wil optreden of zelf geld verdienen? Dan vertellen wij je hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Hier maak je onderscheid, hier komen jouw originaliteit en performance uit de verf.

Vervolg: De DJ Skills heb je, ben je klaar voor meer?: DJ Pro Skills

Pioneer DJ

Verbeter je technieken

Draaien met meerdere spelers, opbouwen van je DJ set, opnemen van je DJ set
Live draaien van je DJ set, verschillende mixtechnieken en muziek genres.

dj lessen

Doe ervaring op

Wij zien jou niets liever doen dan groeien. Daarom geven wij jou de kans om te draaien op één van de vele evenementen waar de Pro DJ School bij betrokken is. Wees daarom gedreven en gemotiveerd om alsmaar beter te worden.

dj lessen

Wordt een betere DJ!

De basis van alle apparatuur is op zich niet zo lastig, maar wat doen al die andere knopjes dan? Tijdens de dj lessen gaan we je alle mogelijkheden laten zien van de verschillende spelers en mixers. Alles komt aan bod zodat jij zonder problemen het podium op kunt en klaar voor de DJ Pro Skills!

dj lessen

Oefening baart kunst!

Heb je nog geen apparatuur thuis? Geen probleem, buiten je dj lessen mag je bij ons komen oefenen op locatie. Stuur ons even een whatsapp en je weet vrijwel meteen of we aanwezig zijn zodat je lekker aan de slag kan.

Nieuwste apparatuur

Bij ons hoef je niet met meerdere mensen achter 1 DJ set te staan, er is voor iedereen een eigen DJ set en ook altijd de nieuwste types!

17 jaar ervaring!

Als school bestaan we al 17 jaar en werken we alleen met leraren die zelf actief draaien en ook produceren. Ze kunnen je vertellen hoe zij het aanpakken en wat hun ervaringen zijn, je krijgt dus veel extra waardevolle informatie tijdens je dj lessen!

informatie

Alle informatie netjes op een rij

  • Prijs: € 450,-

  • Aantal lesdagen: 4

  • Aantal lesuren: 12

  • Lestijden: 19:00 t/m 22:00 uur

  • Maximaal aantal studenten: 8

  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • Lesdagen Amersfoort: Donderdag