De basis heb je, maar hoe wordt je nu een betere, spannendere en veelzijdigere dj? Je kunt helemaal los gaan met alle mogelijkheden die er zijn. Wij leren je wat het doet maar ook kijken we naar wat je niet zou moeten doen. Wij geven je advies en jij bepaald wat te doen! Jij bent straks
beter dan heel
veel andere DJ's!
DJ Advanced Skills Ga verder dan de rest!
Pioneer DJ

DJ Advanced Skills

MET DEZE DJ LESSEN KOM JE VERDER DAN DE REST!

Met de dj lessen van de Dj Advanced Skills kom je steeds dichter bij je doel. We duiken dieper in technieken zodat jij kan blijven groeien. In vergaande praktijk dj lessen komt iedere denkbare muziekstijl aan bod, en de onmisbare trucs van iedere mixer of controller passeren de revue. Beheers iedere knop, ontdek perfectie in jouw techniek. Als afsluitend examen laat je in een dertig minuten durende live mix/performance zien hoe jij jezelf hebt ontwikkelt. Dit examen zal worden afgenomen door een ervaren en bekende dj en zal met je worden doorgenomen zodat je met de leerpunten verder aan de slag kunt. Ben je al zover dat je wil optreden of zelf geld verdienen? Dan vertellen wij je hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Hier maak je onderscheid, hier komen jouw originaliteit en performance uit de verf.

Vervolg: De DJ Skills heb je, ben je klaar voor meer?: DJ Pro Skills

Pioneer DJ

Verbeter je technieken

Draaien met meerdere spelers, opbouwen van je DJ set, opnemen van je DJ set
Live draaien van je DJ set, verschillende mixtechnieken en muziek genres.

dj lessen

Doe ervaring op

Wij zien jou niets liever doen dan groeien. Daarom geven wij jou de kans om te draaien op één van de vele evenementen waar de Pro DJ School bij betrokken is. Wees daarom gedreven en gemotiveerd om alsmaar beter te worden.

dj lessen

Wordt een betere DJ!

De basis van alle apparatuur is op zich niet zo lastig, maar wat doen al die andere knopjes dan? Tijdens de dj lessen gaan we je alle mogelijkheden laten zien van de verschillende spelers en mixers. Alles komt aan bod zodat jij zonder problemen het podium op kunt en klaar voor de DJ Pro Skills!

dj lessen

Wat ga je leren zodat je na afloop echt veel beter kunt draaien?

 • Meerdere genres draaien

 • Gebruik EQ in combinatie met effecten

 • Alle mogelijke effecten

 • Opbouwen van je set en werken met energy

 • Werken met Rekordbox DJ advanced

 • Perfecte overgangen maken tussen verschillende genres

 • Nog veel en veel meer

Oefening baart kunst!

Heb je nog geen apparatuur thuis? Geen probleem, buiten je dj lessen mag je bij ons komen oefenen op locatie. Stuur ons even een whatsapp en je weet vrijwel meteen of we aanwezig zijn zodat je lekker aan de slag kan.

Nieuwste apparatuur

Bij ons hoef je niet met meerdere mensen achter 1 DJ set te staan, er is voor iedereen een eigen DJ set en ook altijd de nieuwste types!

17 jaar ervaring!

Als school bestaan we al 17 jaar en werken we alleen met leraren die zelf actief draaien en ook produceren. Ze kunnen je vertellen hoe zij het aanpakken en wat hun ervaringen zijn, je krijgt dus veel extra waardevolle informatie tijdens je dj lessen!

informatie

Alle informatie netjes op een rij

 • Prijs: € 450,-

 • Aantal lesdagen: 4

 • Aantal lesuren: 12

 • Lestijden: 19:00 t/m 22:00 uur

 • Maximaal aantal studenten: 8

 • Minimale leeftijd 16 jaar
 • Lesdagen Amersfoort: Donderdag

Inschrijven DJ Advanced Skills

Krijg meer skills dan andere dj’s

DJ Advanced Skills

Pioneer DJ

€ 450,00

4.8
Based on 9 Reviews
AYA HUASCA
2 oktober 2023

Hele fijne DJ school die mij een kickstart gegeven heeft in het starten met DJ'en! Het was een hele praktische opleiding, waarbij je niet de hele tijd in de schoolbanken zit, maar vooral ook lekker achter de draaitafels bezig bent. Daarnaast ook kansen gekregen om ervaring op te doen en te oefenen in de praktijk! Zeker een aanrader voor als je net start met het DJ'en! :)

Tamara Hersevoort
20 september 2023

Super fijne en gezellige DJ school met enthousiaste docenten die weten waar het om "draait" . Heb er een leuke tijd gehad samen met andere dames. Zeker een aanrader!

Priscilla Wassenaar
13 september 2023

Super leuke DJ school met hele enthousiaste gemotiveerde leraren, ik heb tijdens mijn DJ opleiding alle fijne kneepjes geleerd over het vak! Alle apparatuur is aanwezig, de ruimte is netjes ingericht het echte club gevoel komt naar boven ondertussen al op meerdere feesten mogen draaien. Zeker een aanrader om even een kijkje te nemen!

Miranda Hoenjet
13 september 2023

Fijne DJ school met goede apparatuur en les van professionals.

Dan Clox
5 maart 2022

Alle kennis en kunde aanwezig om op een zeer leuke manier en professionele wijze je DJ skills te mogen ontwikkelen. ook de producer opleiding is een aanrader! de leraren zijn ten aller tijde bereid je te helpen. ook tijdens alle corona perikelen is er alles aan gedaan om klassikaal te kunnen blijven lesgeven ging dit niet dan ging het online. kortom aanrader om hier op les te gaan.

edwin faas
5 juli 2021

Als je dan toch weer naar school moet......is dit een leuke manier.....mooie spullen en enthousiaste leraar 😃👍

Lexikan De Kock
15 juli 2020

Heel professioneel opgezet, veel kennis in huis

DJ Robin
21 april 2020
Underground Lounge By Morayez
15 december 2018

we love the pioneer DJ

Neem gerust contact met ons op!