Female DJ’s only!

Exclusief programma

Na onze zeer succesvolle 1e editie van de Female DJ cursus kon het bijna niet anders dat we hier een vervolg aan geven. Van de 20 deelneemsters hebben er 2 inmiddels hun eigen track uitgebracht, één eigen concept en zelfs een eigen event. Meerdere dames getekend bij een boekingskantoor en één van de dames heeft zelfs haar 1e optreden gehad op Ibiza! De meeste deelneemsters zijn hard op weg met hun concepten en draaien op verschillende events, kortom, groot succes en heel veel plezier!

Pioneer DJ

Waar zijn we naar op zoek.

We zoeken naar 20 nieuwe vrouwelijke talenten verdeeld over 2 categorieën.

 1. Allround DJ Helaas hebben we hier geen plaats meer….
 2. DJ by genre/club DJ Helaas hebben we hier geen plaats meer……

In de 1e categorie vallen de DJ’s die alles willen leren draaien, van house tot Strauss en alles wat er tussenin zit. Je kunt dus draaien op elk pleinfeest, feesttent, Koningsdag en overal waar men gewoon feest wil hebben. Maar je bent ook in staat om op een bruiloft te draaien of op corporate events. Je kunt de sfeer goed aanvoelen en dus ook bepalen, jij hebt de hoofdrol want zonder jou geen feestje!

In de 2e categorie vallen de DJ’s die zich specialiseren op 1 of 2 genres. Dat kan van alles zijn, van House tot Techno en van Urban tot hardstyle. Je bent dus in staat om te draaien in een club of op een festival en je publiek is dus ook minder divers dan bij de Allround DJ’s. Je moet nog steeds de juiste tracks draaien en de avond opbouwen zodat je de juiste energie creëert.

Per categorie kunnen er maar 10 deelneemsters geplaats worden!

Music producer
Wil jij een carrière als DJ en les krijgen van echte Pro's? Samen met Pioneer DJ hebben wij een unieke cursus speciaal voor vrouwen!

Wat kun je van ons verwachten

 • Je doorloopt ons complete DJ programma DJ Total Skills.
 • Je krijgt extra lessen van ervaren DJ’s in jouw genre.
 • Je krijgt een uitgebreide Social media training.
 • We regelen diverse optredens voor je.
 • Je mag praktisch elke dag gebruik maken van onze faciliteiten.
 • Je krijgt een prachtige fotoshoot.
 • We brengen je in contact met ons netwerk
 • En nog veel en veel meer.
https://www.youtube.com/channel/UC1Xlh2RF2_sDl2ksPwuAlFw

Wat verwachten we van jou

 • Een eigen bijdrage van € 750,- (normale prijs € 3750,-)
 • Heel veel inzet en toewijding
 • Tijd, zorg dat je de tijd hebt om dit traject aan te gaan
 • Enthousiasme, je gaat geen uitdaging uit de weg
 • Nieuwsgierigheid, sta open voor nieuwe dingen en technieken
Pyntago

Wanneer gaan we van start

De opleiding zal starten na de zomervakantie in september. De lestijden zijn altijd van 19:00 t/m 22:00 uur en dagen waarop les gegeven gaat worden zullen in een later stadium worden gecommuniceerd.

Hoe selecteren wij de DJ’s

Voor deze editie houden wij intake gesprekken met alle dames die zich aanmelden voor een intakegesprek. Waarom een intakegesprek? We willen graag eerst in kaart brengen met wie we te maken hebben, wat zijn je ambities, je verwachtingen en hoe denk je het te gaan aanpakken. Heb je wel voldoende tijd voor dit traject en kunnen wij wel aan jouw verwachtingen voldoen. Na afloop van de intakegesprekken zullen wij een keuze maken uit alle kandidaten.

Wil jij een carrière als DJ en les krijgen van echte Pro's? Samen met Pioneer DJ hebben wij een unieke dj cursus speciaal voor vrouwen!