Loading...

HOOFDONDERWERPEN

Om aan de slag te gaan met het maken van mashups en remixen moet je wel weten hoe je met het programma Ableton Live om gaat. We leren je de belangrijkste functies en leggen je de basis uit.

Het woord zegt het eigenlijk al, we gaan er een georganiseerd zooitje van maken. We leren je van meerdere tracks een nieuwe track maken. Eigenlijk mixen maar dan met nog meer mogelijkheden en gebruik van loops en samples.

Soms past een nummer gewoon niet, je bent gek van deze track maar je zou het net even anders willen. Dat kan! We leren je om een eigen edit te maken van een reeds bestaande track zodat hij helemaal naar jouw wens is

Veel muziek is instrumentaal en het kan soms heel verrassend zijn als er dan vocalen van een andere track bij passen. Je moet dan wel weten of iets vals is en hoe je deze vocalen in je mix krijgt. Hoe kom je aan deze vocalen en mag je dit eigenlijk wel gebruiken? Komt goed, we hebben de antwoorden voor je!

Zolang je alleen in je kamer blijft zitten produceren en draaien weet niemand van je bestaan. Daarom gebruiken bijna alle DJ’s een podcast voor het opbouwen van een fan base. Deze podcast kun je op je sociale netwerk zetten en weet iedereen wat je aan het doen bent. We laten je voorbeelden horen en we geven je verschillende mogelijkheden voor het maken van een originele podcast.

Als Pro maak je meer kans op een carrière

Ieder detail zegt iets over jou. Je draaitechnieken zijn goed, nu is het tijd ze te verfijnen. Je leert jezelf te onderscheiden met behulp van Ableton Live, je eigen mash-ups en edits. Hiermee zet jij jouw stempel op je live performance. Ook duiken we in de wereld áchter de draaitafel. De zakelijke kant van het DJ-vak wat jij in je voordeel zult leren gebruiken. Ook zal je ontdekken hoe je eigen tracks kunt produceren. Zodat je uit kunt groeien van act tot artiest.

EXTRA

Je online identiteit is één van de vele sleutels tot succes. Je staat breder in de markt door snel en sterk te reageren met eigen edits van de laatste hits. Maak jezelf aantrekkelijk en onmiskenbaar. Om je hierbij te helpen mag je vrij gebruik maken van de DJ Xperience in Amersfoort. Ruim 40 uur per week kun je hier terecht op diverse professionele Pioneer mixers en controllers.

Maak de stap van DJ naar DJ/Producer: Electronic Music Producer

INFORMATIE

  • Prijs: € 250,-
  • Aantal lesdagen: 3
  • Lestijden: 19:00 t/m 22:00 uur
  • Maximaal aantal studenten: 8
  • Lesdagen Amersfoort: Woensdag
  • Lesdagen Amsterdam: Woensdag
*Op alle opleidingen en trainingen zijn onze algemenevoorwaarden van toepassing.
music producer

STARTDATA

  • Woensdag 02 Oktober 2019
  • Woensdag 04 December 2019
(alle lessen zijn op woensdag avond. Er komen na de startdatum nog 3 lessen op de woensdag avond binnen dezelfde maand waarin je de lessen gaat volgen.)
INSCHRIJVEN LOCATIE AMSTERDAM
  • Woensdag 04 September 2019
  • Woensdag 06 November 2019
(alle lessen zijn op woensdag avond. Er komen na de startdatum nog 3 lessen op de woensdag avond binnen dezelfde maand waarin je de lessen gaat volgen.)
INSCHRIJVEN LOCATIE AMERSFOORT