GA IETS LEUKS DOEN MET JE COLLEGA’S

Stropdas af, voetjes van de vloer en Be The DJ!

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om als een echte dj achter de draaitafels te staan en te zien wat er allemaal bij komt kijken?

De DJ Workshop is verrassend en uitdagend dus het ideale bedrijfsuitje! Onze djs leggen eerst alle professionele apparatuur goed uit zodat je hier straks zelf mee aan de slag kunt en natuurlijk vertellen ze over hun eigen ervaringen. Onder begeleiding van een van onze pro’s ga je in kleine groepjes oefenen. Mixen, beatmatchen en werken met effecten, je draait er je hand niet meer voor om! Als laatste maken we de beleving compleet door ‘The Battle of the Deejays’ waarin je zelf de hoofdrol mag spelen! Er staan voldoende dj sets voor max 20 personen zodat je als koppel elkaar kunt ondersteunen.

De kosten voor deze workshop van 2 uur zijn € 25,- per persoon met een minimum aantal deelnemers van 4 personen.

De DJ Workshop kan worden gehouden in de DJ-Xperience te Amersfoort, het huis van de Pioneer DJ School en de kweekvijver van veel nieuw dj talent.

Ook kan deze workshop worden gegeven in Amsterdam, het centrum van de dance!

• Prijs: € 25,- p.p
  • Duur workshop: 2 uur